TMS van Concept tot Constructie

TMS (Technical & Maritime Services B.V. en Technical & Maritime Supplies B.V.) is een no-nonsense ontwikkelaar en producent van oplossingen op werktuigbouwkundig gebied. Onze praktische en innovatieve knowhow stelt ons in staat unieke constructies te bedenken en te bouwen, met kenmerken: Efficiënt, flexibel en betrouwbaar. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk internationale aannemers in offshore, baggerwerken, funderingstechnieken, zwaar transport, aanleg van kades en steigers en scheepswerven.

Onze Diensten

Offshore Equipment


TMS is sterk in de ontwikkeling van in de offshore toegepaste werktuigen. TMS ontwikkelt en levert gebruiksklare werktuigen die zich kenmerken door: Efficiency, flexibiliteit en betrouwbaarheid

TMS zet de klantvraag, via concept ontwerpen, om naar een compleet engineering pakket en verzorgt de productie, in bedrijf stelling, testen en levering van het werktuig. TMS beschikt over een eigen assemblagehal waarin ook test werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. De werktuigen worden geleverd onder certificering van keuringsinstanties zoals DNV-GL, LRS en BV.


Lees meer over onze Offshore Producten

Marine Cranes


TMS Marine Cranes ontwikkelt en bouwt in eigen beheer innovatieve elektrische en hydraulische kranen voor met name maritieme toepassingen. Kraan typen welke we bouwen zijn Straight boom cilinder kranen, Straight boom rope kranen, Knuckle & Telescopische boom kranen, Rijdende portaalkranen, Kolomkranen, Grijperkranen, Speciale kranen, Hijsbalken en A-frames.

TMS kranen kunnen geleverd worden conform de eisen van bekende keuring instanties, zoals: ABS, BV, DNV-GL, CCS, LRS. TMS kenmerkt zich door: innovatieve ontwerpen, flexibele opstelling in de ontwerp- en bouwfase, bereidheid maatwerk oplossingen te maken en degelijke kwaliteit.


Lees meer over onze Marine Cranes

Components & Hydraulic Cylinders


TMS is gespecialiseerd in het leveren van componenten en hydraulische cilinders die toegepast worden in onder andere graaf- en grondverzet machines, baggerinstallaties, offshore werktuigen en jacking systemen.

De componenten en cilinders kunnen onder keur van instanties zoals ABS, BV, DNV-GL, CCS en LRS geleverd worden en zijn volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Door intensief samen te werken met ons vertrouwde netwerk van toeleveranciers in binnen- en buitenland kunnen wij u goed adviseren bij het toepassen van componenten en hydraulische cilinders. TMS levert betrouwbare, hoge kwaliteit componenten en cilinders voor een scherpe prijs.


Lees meer over onze Componenten & Hydraulische Cilinders

Dredging & Soil Improvement


Voor het aanleggen en onderhouden van kanalen, havens en vaarwegen ontwerpt en bouwt TMS werktuigen. Voorbeelden hiervan zijn boorstellingen zodat explosieven in harde bodems kunnen worden geplaatst, werktuigen om drainagelinten aan te brengen en vaartuigen om sediment van de bodem te verwijderen.

TMS ontwerp en levert drilling and blasting rigs, machines voor baggeren op zee en in havens, water injectie vessels en verticale drain rigs.


Lees meer over onze Bagger- en Bodemverbeteringsapparatuur

Engineering


TMS heeft als werktuigbouwkundig ontwerp- en adviesbureau, een naam opgebouwd als specialist op het gebied van het ontwerpen en berekenen van kranen, boormachines, offshore, bagger en scheeps werktuigbouwkundige installaties.

TMS ontwerpt en berekent klantspecifieke machines en installaties die wereldwijd worden ingezet bij tal van uitdagende projecten. Bij het ontwerpen wordt rekening gehouden met nationale en internationale normeringen.

De unieke combinatie van de modernste computerprogramma's samen met gedegen kennis, stelt TMS in staat om werktuigen en installaties te bedenken die uitblinken in efficiency, flexibiliteit en betrouwbaarheid. TMS ontwerpt de oplossing voor uw vraagstuk.


Lees meer over onze Engineering Services

Rental Equipment


Naast het ontwerpen en bouwen van technische componenten uit de maritieme industrie, verhuurt TMS componenten en werktuigen.

TMS verhuurt onder andere pile plugs, pile plug lifting tools, electrische powerpacks, pile cutting ROV's en workshop containers. Voor meer informatie over huren kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.


Lees meer over onze Verhuuruitrusting

Onze Kracht

Knowledge

De unieke combinatie van de moderne computerprogramma's samen met gedegen kennis en ruime ervaring, stelt TMS in staat om werktuigen en installaties te ontwerpen die uitblinken in efficiency, flexibiliteit en betrouwbaarheid. TMS ontwerpt de oplossing voor uw vraagstuk.

Experience

TMS heeft als werktuigbouwkundig ontwerp- en adviesbureau, een naam opgebouwd als specialist, met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 3500 engineeringsprojecten uitgevoerd. Op het gebied van het ontwerpen, berekenen en bouwen van kranen, boorinstallatie, offshore equipment, bagger en scheepswerktuigbouwkundige installaties.

No Nonsense

TMS benadert uw vraagstuk doelgericht, door snel tot de kern en essentie van het project door te dringen.

Certificates

TMS beschikt over het ISO 9001 certificaat Bij het ontwerpen van onze tools en machines wordt ontworpen volgens nationale en internationale normeringen, bijvoorbeeld EN, DNV GL, Lloyd’s Register, Bureau Veritas, CCS en de machine richtlijn.